Betalen en tarieven

Tarieven

Hieronder vindt u de actuele lijst van prestaties, codes en tarieven vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit1.

De overheid heeft bepaald dat tandartsen niet hun eigen tarieven mogen bepalen. 

Heeft u een uitgebreide behandeling nodig? Dan maken wij graag vooraf een begroting. Nadat wij het behandelplan met u hebben besproken, krijgt u deze begroting op papier van ons mee. U weet dus altijd vooraf waar u aan toe bent.

De tarieven zeggen niets over de mate van vergoeding van uw verzekeraar. Wij zullen daarom alle behandelingen boven €150 euro indien gewenst voor u begroten. U kunt dan zelf bij uw verzekeraar nagaan welk deel van de kosten wordt gedekt.

In de tarievenlijst  kunt u bekijken wat dit voor u betekent. Voor vragen of informatie omtrent de tarieven kunt u contact met ons opnemen.

 

U krijgt uw rekening van Infomedics!

Uw zorgaanbieder zorgt voor u, wij zorgen voor de financiële afhandeling.

Wij sturen u een rekening namens uw zorgaanbieder.Als het mogelijk is, dan controleren wij voor u of uw zorgverzekeraar (een deel van) uw rekening vergoedt. U ziet een vergoeding altijd terug op uw rekening en betaalt alleen het bedrag dat overblijft.

Is er niets vergoed, maar denkt u dat u wel recht heeft op vergoeding van uw zorgverzekeraar? Of heeft u vragen over de hoogte van uw vergoeding? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Heeft u vragen over uw rekening?
Op infomedics.nl/faq beantwoorden wij de meestgestelde vragen over uw rekening. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via onze servicedesk.

Kijk op infomedics.nl/contact of bel 036-2031900.

Privacy
Op uw rekening staan (medische) gegevens, daarom is het belangrijk dat wij veilig omgaan met de informatie die wij van uw zorgaanbieder ontvangen.

Wij zijn ISO 9001,27001 en NEN 7510 gecertificeerd.

Wilt u meer weten?
Ons privacybeleid vindt u op onze website www.infomedics.nl